De Nieuwe Toneelbibliotheek

Boekjeslijst
login | registreren?
COMPLEET-abonnement
€400,– | Bestellen

Oftewel: ontvang-elke-maand-alle-boekjes-die-in-die-maand-verschijnen (ca vier)

Vanaf intekening ontvangt u elke maand alle nieuw verschenen boekjes voor 2 euro minder dan in de verkoop [afhankelijk van de omvang 5.50/8.00/10.50) (exclusief verzendkosten). Een factuur ontvangt u per kwartaal.* Stuur een e-mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl met als onderwerp 'abonnement' en vermeldt uw contact-gegevens.

*Het aantal publicaties per maand verschilt, afgelopen jaar kwam het neer op een gemiddelde van vier a vijf per maand.[in het totaal zo'n 50 boekjes => 50x10= 500 => met korting: ±400 euro -verdeeld over vier kwartaalfacturen] Opzegging van het compleet-abonnement graag twee maanden van te voren. DNTB houdt een zomerstop in juli en augustus, in die periode vindt er geen verzending plaats.

 

Terug naar boven
JAAR-abonnement
€85,– | Bestellen

Oftewel: ontvang een-jaar-lang-elke-maand-één-boekje

Voor 85 Euro incl. verzendkosten krijgt u elke maand (behalve juli en augustus) het boekje thuis gestuurd, dat de redactie onder uw aandacht wil brengen. Dat betekent tien boekjes in een jaar. Dit abonnement kunt u direct op deze website bestellen en betalen.

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

Terug naar boven
SLEUTELTEKSTEN-abonnement
€225,– | Bestellen

Oftewel: ontvang-vijf-kwartalen-vijf-boekjes-uit-de-sleuteltekstenreeks

In 2013-14 gaf DNTB 25 Nederlandse sleutelteksten uit, geschreven in de periode ± 1970-2000, die van belang zijn geweest voor het Nederlands toneel. Per kwartaal worden  er vijf boekjes uit de reeks verstuurd. Dit abonnenement kan direct op de site besteld worden. Er kan eventueel ook per kwartaal/factuur betaald worden, stuur dan een mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl. Indien gewenst ontvangt u aan het eind van het jaar een verzamelbox. 

 

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

Terug naar boven
STEUN-abonnement
€200,– | Bestellen

Oftewel: steun DNTB voor 200 euro per jaar en ontvang maandelijks twee boekjes

Steun De Nieuwe Toneelbibliotheek voor 200 euro per jaar en ontvang elke maand als dank 2 boekjes [met uitzondering van de zomerstop in juli en augustus] 

Terug naar boven
BOEKHANDEL-abonnement
€45,– | Bestellen

Oftewel: ontvang elke maand 2 nieuwe boekjes voor de toneelplank in de winkel

Vanaf intekening -per mail: info@deieuwetoneelbibliotheek.nl– ontvangt u elke maand twee nieuw uitgaves om de toneelplank in de winkel up-to-date te houden. [factuur per kwartaal ± €45 + porto](per maand worden er 4 à 5 nieuwe teksten uitgegeven)

*op dit moment is er een aanbieding om een basis-assortiment aan te schaffen van 30 boekjes voor €180 [verkoopwaarde €325] - mail ons voor meer informatie

**ook geldig voor theaters die om de voorstellingen heen boekjes willen verkopen

Terug naar boven