De Nieuwe Toneelbibliotheek

Boekjeslijst
login | registreren?
COMPLEET-abonnement
€620,– | Bestellen

Oftewel: ontvang-elke-maand-alle-boekjes-die-in-die-maand-verschijnen (ca vier)

Vanaf intekening ontvangt u automatisch elke maand alle nieuw verschenen boekjes voor €10,50 per boekje (exclusief verzendkosten). Een factuur ontvangt u per kwartaal.* Stuur een e-mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl met als onderwerp 'abonnement' en vermeldt uw contact-gegevens. Voor abonnementen in België komt daar €30,- extra aan porto bij (dus: 650,-)

*Het aantal publicaties per maand verschilt  [tussen de 4 a 7 per keer]. Afgelopen jaar kwam dat neer op 55 boekjes per jaar. Opzegging van het compleet-abonnement graag twee maanden van te voren. DNTB houdt een zomerstop in juli en augustus, in die periode vindt er geen verzending plaats.

 

Terug naar boven
JAAR-abonnement
€100,– | Bestellen

Oftewel: ontvang een-jaar-lang-elke-maand-één-boekje

Voor 100 Euro incl. verzendkosten krijgt u elke maand (behalve juli en augustus) het boekje thuis gestuurd, dat de redactie onder uw aandacht wil brengen. Dat betekent tien boekjes in een jaar. Dit abonnement kunt u direct op deze website bestellen en betalen.

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

Terug naar boven
SLEUTELTEKSTEN-abonnement
€250,– | Bestellen

Oftewel: ontvang-vijf-kwartalen-vijf-boekjes-uit-de-sleuteltekstenreeks

In 2013-14 gaf DNTB 25 Nederlandse sleutelteksten uit, geschreven in de periode ± 1970-2000, die van belang zijn geweest voor het Nederlands toneel. 

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

Terug naar boven
STEUN-abonnement
€300,– | Bestellen

Oftewel: steun DNTB voor 200 euro per jaar en ontvang maandelijks twee boekjes

Steun De Nieuwe Toneelbibliotheek voor 300 euro per jaar en ontvang elke maand als dank 2 boekjes [met uitzondering van de zomerstop in juli en augustus] 

Terug naar boven
BOEKHANDEL-abonnement
€65,– | Bestellen

Oftewel: ontvang elke maand 2 nieuwe boekjes voor de toneelplank in de winkel

Vanaf intekening -per mail: info@deieuwetoneelbibliotheek.nl– ontvangt u elke maand twee nieuwe uitgaves om de toneelplank in de winkel up-to-date te houden. [factuur per kwartaal ± €50 + porto](per maand worden er 4 à 5 nieuwe teksten uitgegeven)

*op dit moment is er een aanbieding om een door DNTB gekozen basis-assortiment aan te schaffen van 30 boekjes voor €200 [verkoopwaarde €375] - mail ons voor meer informatie

**ook geldig voor theaters die om de voorstellingen heen boekjes willen verkopen

Terug naar boven