De Nieuwe Toneelbibliotheek

Boekjeslijst
login | registreren?
toon alle schrijvers (542)

Simone van Hulst

 

Simone van Hulst (1987) is programmamaker, schrijver en gespreksleider. Ze is opgeleid in literatuurwetenschappen en Gender Studies en heeft een liefdevolle maar kritische relatie met theater.

Biografie

Simone van Hulst (1987) is programmamaker, schrijver en gespreksleider. Ze woont en werkt in Rotterdam. Momenteel is ze op projectbasis werkzaam als gespreksleider bij verschillende culturele organisaties in Rotterdam, zoals Theater Rotterdam en debatcentrum Arminius. Daarnaast is ze programmamaker bij stiltecafé Adem Inn en begeleidt ze beginnende schrijvers in het vormgeven van hun literaire projecten. Ze is opgeleid in literatuurwetenschappen en Gender Studies en heeft een liefdevolle maar kritische relatie met theater.

Contact

nr Vertaler titel personages boekjes jaar taal status
1 De taal van de toeschouwer - index #413 2017 NL downloaden

De taal van de toeschouwer is een onderzoek naar de manier waarop toeschouwers over kunst spreken. Deze inventarisatie gebeurt aan de hand van een methode waarbij bezoekers met elkaar in gesprek gaan, na afloop van voorstellingen in diverse stedelijke contexten. Daarnaast wordt een kleine redactie samengesteld met aandacht voor uiteenlopende kunstpraktijken en -instellingen die aandacht besteden aan dit ‘discours van de toeschouwer'. 2e druk [1e druk verscheen in eigen beheer]

inkijken
boekje €12,50 + bestellijst
PDF download