De Nieuwe Toneelbibliotheek

Boekjeslijst
login | registreren?
toon alle schrijvers (533)

Esther Severi

 

Esther Severi (1983) studeerde Kunstwetenschappen en Archeologie in Brussel, en later Theaterwetenschappen in Antwerpen. Ze is programmator bij het Crossroads festival in Antwerpen en werkt freelance als schrijfster en dramaturg.

Biografie

Esther Severi (1983) studeerde Kunstwetenschappen en Archeologie in Brussel, en later Theaterwetenschappen in Antwerpen. Ze is programmator bij het Crossroads festival in Antwerpen en werkt freelance als schrijfster en dramaturg. Verder werkt ze mee aan het Belgische uitgeverij-project Bebuquin, samen met Paul Verrept en Wouter Hillaert, dat zich toelegt op het publiceren van theaterteksten. 

Contact

nr Vertaler titel personages boekjes jaar taal status
1 Over de kunst – Maatschappij Discordia #114 2010 NL downloaden

‘Over de kunst – Maatschappij Discordia’ is de eerste publicatie volledig gewijd aan het bekende Nederlandse gezelschap. Aan de hand van de voorstelling ‘Over de kunst’, die in 2010 in première ging, ontleedt Severi de artistieke taal van het gezelschap en wijst ze aan dat die taal het resultaat is van de manier waarop Discordia zich verhoudt tot de wereld van vandaag. Dit is een secundaire tekst.

inkijken
boekje €12,50 + bestellijst
PDF download